Kategorier

Få deg en jobb utenom det vanlige

  • 22. april 2010

    Postet av Annike Asserson
  • Kommentar ikon  0

Nimble vokser. Og i august får vi dobbelt så stor plass – til blant andre deg – om du føler deg truffet av våre verdier og det vi driver med.

På jakt etter deg

Vi ser etter forretningsutviklere og teknologer med forbrukerinnsikt og forretningssans, arkitekturforståelse og smidig metode – og som vil jobbe med kanalarkitektur.

Hva vi driver med

Vi jobber sammen med MusicNodes for å revolusjonere måten musikk distribueres og betales; en vinn-vinn-modell for artister, annonsører, distributører og musikkelskere hvor det er tydelig hvordan alt fordeles. Nimble bidrar med teknisk arkitektur og utvikling for en skalérbar plattform basert på .NET. Av de tre til vi ønsker oss i denne omgang, kan vi si om to stillinger at:

Siden vi startet opp har vi hjulpet NetCom med å fornye sin kanalarkitektur og bygge en plattform de kan leve godt med på sikt. Her er arbeidet så vidt startet og dreier seg om konseptutvikling, krysskanalsalg, hensyn til merkevarebygging, teknisk arkitektur og organisatorisk utvikling.

Nå skal vi også redde verden – eller i hvert fall bidra til å redde den. Det er ikke tull engang, men vi får ikke lov til å fortelle om prosjektet ennå. Her dreier det seg i første omgang om kanalarkitektur, forbrukerinnsikt, konseptutvikling og visualisering – og på sikt også opplevelsesdesign, business process management og utvikling.

I tillegg har vi noen mindre prosjekter – både innen strategi og implementering – som flere iPhone-apps, bistand til etablering av alumninettverk for Idrettshøgskolen og .NET-utvikling for Microsoft.

Begynn hos oss

Vil du jobbe med oss, ta kontakt. Vi koker laks til deg i oppvaskmaskinen til lunch om du stikker innom for en prat.

Beklager, kommentarfeltet er stengt.