Kategorier

Sitater på norsk – Vår første iPhone app

  • 15. februar 2010

    Postet av Thordur Arnason
  • Kommentar ikon  1

På fredag lanserte vi vår første iPhone app, Sitater på norsk. Det har vært en utrolig lærerik og spennende opplevelse. Vi laget denne app’en fordi vi var nysgjerrige på hvordan hele app-økosystemet til Apple fungerer og siden denne verdenen er så lukket, slik nesten alle apple ting er, så var den beste måten å få innsikt og lære noe, faktisk å lansere en egen app.

Grunnen til at vi valgte å lage en sitat-app er enkel da vi alle over gjennomsnittet interessert i det skrevne ord og gode sitater her hos Nimble. Sitater på norsk ble til i løpet av noen hektiske uker før jul og det har virkelig vært en interessant reise. At app’en tilsynelatende selger bra er en bonus.

Vi sitter akkurat nå og følger nøye med på utviklingen, logger og noterer alt vi kan av salgsstatistikk og hvordan app’en sprer seg. Tester ut markedsføring i mange forskjellige kanaler og virkelig koser oss.

Det er utrolig morsomt å lære så mye om hvordan verdens eneste velfungerende økosystem for salg av mobile applikasjoner fungerer og vi lover at vi kommer til å dele av denne kunnskapen med dere så snart vi har fått nok data og fordøyd, oppsummert og analysert alt.

I mellomtiden oppfordrer jeg dere til å kjøpe applikasjonen her. 11 kroner er et røverkjøp, for å sitere min kollega Annike; “det er under 0,2 øre pr sitat, det”…

1 kommentar
Beklager, kommentarfeltet er stengt.