Kategorier

Tre spennende prosjekter i startgropen

 • 1. oktober 2010

  Postet av Bjørn Wang
 • Kommentar ikon  0

Strålende sol, klar høstluft og nydelige farger i Oslo. Samtidig ligger ikke mindre enn tre spennende prosjekter i startgropen for oss – en interessant og fargerik høst er under oppseiling. (Forresten: Vi vil ha nye kollegaer å dele den med – kanskje noe for deg?)

Tre spennende prosjekter i startgropen
Bilde av José Manuel Ríos Valiente

Vi startet Nimble for å jobbe med prosjekter og mennesker som vil gjøre en forskjell, og våre tre nye prosjekter passer definitivt den beskrivelsen. Vi har en god miks av kjente merkevarer og hemmelige start-ups som kunder, og vi trives godt i dette spennet mellom ledere og sultne utfordrere i ulike markeder. Vi utfordres stadig til å se nye markedsmuligheter og nye måter å utnytte teknologi på. Høsten blir garantert ikke noe unntak.

 • Ny web for NetCom
  Vi har jobbet med NetCom fra vi startet Nimble ved årsskiftet, og det ser det ut som vi skal gjøre mer av fremover! NetCom har en spennende posisjon i en mildt sagt dynamisk bransje, der nye dingser, nye kanaler og raskt skiftende forventninger påvirker både kunder og konkurransekraft. Nimble skal hjelpe NetCom med å få sine forskjellige fagmiljø, avdelinger og leverandører til å bygge en best mulig tilstedeværelse på web, både for kunder, egen organisasjon og selvsagt rent forretningsmessig. Det gleder vi oss til!
 • Teknologi- og komponentvalg for spennende start-up
  Start-ups byr alltid på spennende og teknologiske utfordringer. De skal raskt opp og kjøre for å slå konkurrentene, til en rimelig pris for å tekkes investorer, men samtidig med robust, skalerbar teknologi som muliggjør rask vekst og langsiktig videreutvikling. Akkurat dette har vi brukt kompetansen vår innenfor systemarkitektur og systemvalg på den siste uken. Selskapet har nå fått tomlene opp fra potensielle investorer. Fremtiden her skal inkludere en sterk plattform som leverer både på omfattende funksjonalitet, fremtidsretting og kostnadseffektivitet.
 • Teknologi- og forretningsrådgivning for nysatsing
  Noen flinke folk vi kjenner lurer på hvordan de skal utnytte kundebasen sin smart og på hvilke konsepter som er gjennomførbare til hvilken pris. Da kom de til oss, så nå skal vi straks i gang med både juss, forretning, teknologi og forbrukerinnsikt, og det er en kombinasjon som passer oss midt i blinken!

Flere andre prosjekter er på vei inn, så vi leter nå etter to nye ansatte innen årsskiftet. Vi ønsker oss i første omgang en forretningsutvikler med teknologiforståelse og en teknolog med forretningsforståelse som kan kjenne seg igjen i våre verdier!

Del en perfekt høst med Nimble!

Beklager, kommentarfeltet er stengt.