Kategorier

Vil du jobbe hos oss?

 • 18. februar 2010

  Postet av Annike Asserson
 • Kommentar ikon  0

Etter tre måneders drift synes vi det er på høy tid å utvide Nimble-gjengen. Vi ser etter både teknologer og forretningsutviklere og kanskje også en som vil jobbe mer med prosjektplanlegging og -oppfølging.

Få deg en jobb utenom det vanlige hos Nimble!

Vi ønsker å ansette rundt fire flinke folk i denne omgang. Og siden det er viktig for oss å ha det veldig bra på jobben, må vi ha folk som drives av de samme verdiene som oss. Derfor bør du være enig med ihvertfall de fleste av utsagnene under:

 • Det er lurt å kombinere forbrukerinnsikt, forretningssans og teknologikompetanse
 • Jeg liker patterns, selvdokumenterende kode og automatiserte enhetstester
 • Jeg synes kanalarkitektur er et viktig og fremtidsrettet fagområde
 • Det er viktig å jobbe smart
 • Man kan bare ha én topprioritet av gangen, og hast er ikke det samme som viktighet
 • Det lønner seg å lytte til forbrukerne
 • Vi er ikke bedre enn hvordan kundene oppfatter oss
 • Jeg gjør det jeg sier jeg skal gjøre
 • Jeg vil jobbe med prosjekter som leverer VERDI, ikke prat
 • Jeg setter pris på mat, vin og hyggelig selskap
 • Jeg er ganske god på korrekt orddeling

Send oss en mail eller ring en av oss hvis du er interessert i å bli med oss “from Numb to Nimble”.

Beklager, kommentarfeltet er stengt.