Kategorier

Et nytt Jernia

Jernia har i 2012 fornyet seg og skal hjelpe folk å trives hjemme. Det har vi gleden av å hjelpe til med.

 • 26. november 2012

  Postet av Annike Asserson
 • Kommentar ikon  1

Nimble har vært mentor i prosessen med å forandre Jernias tilstedeværelse på nett til en forretningsdrivende tumleplass der vi får prøve ut våre nye planer og får tilbakemeldinger fra kundene. Så langt er første, lille ledd på plass, og vi gleder oss til utrullingen av flere hjemmehjelperkonsepter, produkter og funksjoner – på nett og i butikk – gjennom 2013.

Skjermdump fra jernia.no

 

Jernias nettsted er bygget på e-commerce-system fra Hybris og content management fra open source Liferay. Hybris leveres av iStone og Liferay-implementering av Dewire. Visuell utforming er gjort av ANTI og kunderelasjonsekspertise kommer fra Oculos. Jernia drifter sine løsninger selv (bedre enn mange, til tross for mange arbeidsoppgaver).

Nimble har bistått Jernia med mentoring internt, samt samkjøring, avtaleverk, prosjektledelse og kvalitetssikring på tvers av leverandørene – og hva enn som har trengtes. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

 

1 kommentar
 • Marius Ørvik
  4. desember 2012

  Vi er strålende fornøyd med innsatsen fra Nimble; Opptrer profesjonelt, har mye kunnskap om plattformen vi bruker og leverer det de lover.

  Marius Ørvik
  Digitalansvarlig JerniaGruppen

Beklager, kommentarfeltet er stengt.